Horoskop

Skorpionen 23/10 - 22/11


Dagshoroskop - torsdag 9 april

Framöver blir du osedvanligt öppen gentemot omvärlden, och dina nära relationer präglas av ett större lugn. Humor och närvaro är centrala beståndsdelar.

Veckohoroskop - vecka 15

En viss rastlöshet kan sätta in under veckan, som har sin grund i att du blir trött på att saker och ting inte går som du vill, och frustrerad över att inte hitta rätt ord i rätt tid. För att få kärlekslivet och det sociala livet att fungera igen kan du vara beredd att ta risker. Det är inte likt dig, men du behöver känna att du rör dig framåt, att livet ger dig spänning. Det gör detta till en vecka då du gärna söker upp människor och sammanhang som går utöver det vanliga. Letar du efter romantik kan du förvänta dig oväntade möjligheter. Det finns indikationer på att någon har varit föremål för ditt intresse under flera månader, och vem vet vad som kan hända om du bara tar mod till dig?

Månadshoroskop - april 2009

Månaden börjar med en känsla av bristande självförtroende, kanske på grund av kritik utifrån, eller på grund av att självkänslan sviktar. Det kan också upplevas som mycket frustrerande att du inte riktigt lyckas ge uttryck för dig själv, att det finns något som håller dig tillbaka. Framme vid mitten av april har du fått nog alldeles av alla begränsningar. Tålamodet tryter och du bestämmer dig för att göra exakt vad du själv känner för. Kreativa experiment och impulsiva resor kan resultera, och hur det än är så blir det aldrig tråkigt.

Mitten av april är också en otrolig tid för relationer, och om du letar efter kärlek, kan händelseutvecklingen bjuda på långt mer än dina vildaste fantasier. Någon du har känt dig dragen till under flera månader är beredd att göra gemensam sak med dig, även om det innebär vissa offer för vederbörande. Du upptäcker att människor har väntat på dig, och detta gäller i såväl kärlek som i arbetsrelaterade frågor.

Mot slutet av månaden blir du mycket mer energisk, och kommer också på att du står i en starkare position. Det är dock inte alla som uppskattar att du nu hävdar dig själv genom nya dynamiska idéer, och det kan innebära att du dras in i en maktkamp. Det är dock inget att oroas över, för nu kan du slå dig samman med någon som du känner en naturlig samhörighet med, och tillsammans kan ni göra dramatiska framsteg. Du kan inte undvika en konfrontation, men du drar dig heller inte för att utan omsvep tala om vad du tycker och tänker.
Källa: Spray -Horoskop
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0