Film

Efter bröllopet
Jacob har vigt sitt liv till att hjälp gatubarn i Indien. Då det barnhem som han har jobbat med är nedläggningshotat får han ett ovanligt erbjudande. En mäktig företagsledare, Jörgen, erbjuder honom en donation på 4 miljoner dollar. Men det är under vissa förutsättningar. Dessutom måste han komma på Jörgens dotters bröllop. Bröllopet blir ett skakande möte mellan dåtid och framtid och försätter Jacob i sitt livs dilemma.


image6 Bör ses.. Varning för mycket tårar! L

Har läst

Alexandra av Torgny Wiren: är en riktigt bra bok jag läste för ett tag sedan, fick mig att inse..

image5

           







 I händelsernas centrum finns Alexandra, en tjej i övre tonåren som inte sparar några mödor i sitt sökande efter sanningen. Vi får följa henne på en hisnande resa - i både yttre och inre mening. Den leder bland annat till en schaman i Nepals bergsmassiv, till buddistmunkar och ett hinduiskt center i Indien och till en muslimsk koranskola i Syrien. Alexandra får under sin brottning med livsfrågorna möta de stora världsreligionerna, och uppleva saker som hon i sin vildaste fantasi inte kunnat föreställa sig: märkliga själsresor, livshotande droger och sjukdomar, helande och mirakel, men också vänskap, kärlek och många människors omutliga hängivenhet.

Fortfarande sjuk

Inget bättre idag... nästan sämre:(
Har värvat Daniel till bloggen..hehe. Skulle vila eftersom Marita kom och tog med sig Mio och är på knalleland och handlar det nödvändigaste till mig... så snäll:). Men jag kan inte vila när det bara trycker och bultar i tanden, vad har jag gjort för att förkäna denna smärta??
Jag har diskat iaf. Så duktig jag är...hehe. Så tråkigt att va inne i detta underbara väder, typiskt!


Tankar



Man kan aldrig ändra på det förflutna...
Man kan bara påverka framtiden

                                                                                 /Becka



Sjuk..

I morses när jag vaknade va jag helt torr i munnen och kände natt halsmandlarna va uppsvällda..har försökt att kurera mig med te och alvedon hela dan men det hjälper ju inte. Har även fått en jävla tandverk.. klart att allt måste ske samtidig:( Det komiska i det hela va att jag pratade med Becka på telefon i går kväll och sa att jag va så torr i munnen -Bara du inte håller på att bli sjuk..(sa hon) -Nej, säg inte så, då blir jag ju det..(sa jag) Mycket riktigt va det ju så det blev..hum..
Tråkigt att det inte blir att jag kan gå på spädbarnsgruppen i morgon... kan ju inte komma dit och smitta de små.
Blä... jag vill inte va sjuk, vi ska ju till Lisseberg på lördag.. då måste jag va frisk!

Jag läser...

Läser nu Annika Lantz bok 9,1/2 månad. Den är rolig, hon skriver ju med mycket humor om vardagliga saker i en småbarns föräldrers liv... Fått mig att garva högt många gånger. 

            
    image4
   "Utdrivningsskedet låter som exorcism. Och är det nästan också. Visste du att barnets huvud vrider sig tre gånger under själva förlossningen? Det framgår inte av den bok jag läser om kroppen vrids med eller om det bara är just själva huvudet, och jag tror inte att jag vill veta. Vissa saker fattar man ju ändå själv. Som att man inte behöver daska ungen i baken för att den ska ta sitt första skrik det räcker med att den får se sin mamma efter 18 timmars krystvärkar."
Ur 9 ½ månad

Pussmun

                                                               
     217333-2

Tankar

En snygg blondin en förförisk brunett, partypinglan nr ett eller slampan.
Vem vet vad som rör sig i huvudet?? Ska man dömma andra efter vad samhället har fått de till att bli?
Mycket enklare att spela korkad och iq-befriad än att blotta sitt inre och behöva förklara.
Djupare än vad andra ser??
(tydligen!)
Funderar och analyserar "värkligheten"... är det en illution eller drömmer jag?
Ytlighet för att inte hamna i utanförskap, falsk för att överleva.
Ta en roll och gör det bra. Låt ingen se vad du igentligen vet.. de som förstår kommer snart att inse.
Döm ingen på skalet utan se till det inre
!

Korkad, eller kanske inte??

RSS 2.0