let´s dance

I kväll kommer mamma och Bertil hit. Vi ska kolla på image91
Jag och mamma spelade på Oddset, vi sattsade 40kr på att Mat-Tina tar hem segern.
Det var uppenbarligen fler än vi som tror det eftersom man bara vinner 1,40ggr pengarna.
Men men... vad gör det. Det är ju kul iaf.

det står mellan...
image92 Tina & Tobias....
....Tony & Annikaimage93

Lisbeth Pipping

I kväll var jag med mamma på en föreläsning på Fristads folkhögskola. Det var en kvinna som heter Lisbeth Pipping som berättade om sin barndom, hur det va att växa upp med en utveklingsstörd mamma. Vilket ansvar hon fick ta över sin mamma och sina två systrar.
Jag blev verkligen berörd av det hon berättade och över vilken styrka hon har i dag trotts att hon aldrig haft något självförtroende. Hon blev mobbad pga mammans okunskap om att tvätta barnen gjorde att de var smutsiga och luktade illa. Jag tänker läsa hennes bok Kärlek & stålull, som jag tror är bra.

image89Citat från "Kärlek och stålull"

"Min mamma kunde inte sköta en tvättmaskin så därför fick hon aldrig någon. Men oss tre flickor fick hon sköta själv. Hur är det möjligt? När jag ser på oss tre och försöker hitta likheter med skötsel av en tvättmaskin finns det ju massor. Om man inte sköter oss barn på rätt sätt, om man inte kan läsa bruksanvisningen, går vi sönder. När det gäller barn går det inte att bara lämna in dem för reparation. Dessutom finns det inte någon tvåårig garanti. Barn får ha kvar sina skador av vanvård hela livet, så är det bara. Om man inte ger barn mat, värme, trygghet, kärlek och närhet så blir det som när man inte klarar av att sortera tvätten rätt. Det blir fel. Vi krymper som människor, vi fungerar inte bra och man kan se på oss att vi blivit missfärgade."

Bröllop

Mamma ringde i förmidags...
-Har du kollat posten?
-Nej
-Gör det, och ring mig sen!
(Klick)
Jag sprang ner och möttes av snöstorm.Gick till brevlådan och kollade.
En hel hög av reklam och skit... men längst ner låg ett fint litet brev.
image87

Det va en inbjudan till min barndomsvän Sara´s bröllop i Norrköping. Ååååååååååå vad kul va min första tanke.
Ringde upp mamma och förstod att hon fått samma inbjudan. Gud vad kul att gå på bröllop, men
vad ska man ha på sig????? Valfri klädsel stod det. Kanske skulle den där rosa fina klänning från Halens passa på ett bröllop?!?...Hum. Och vad ska man ge för present???
 


Besök

Fanny (systers dotter) var ju i Borås i två veckor och praoade. En natt sov hon hos mig.
Vi bunkrade upp med... ..(hambugrare) i sängen och kollade på en massa klipp på datan med Fannys favvo Björn Gustavsson. Han är ju himla skoj!

På morgonen...Fanny och Mioimage86

shoppmani

Jag bara önskar att jag kunde typ springa på en väska full med si så där 55miljoner... okej jag kan nöja mej med 13 då.
Jag har nämligen fått nått sjukt begär av att vilja köpa allt jag ser. Och jag har ju inga pengar alls att shoppa för. Allt ser ju så otroligt snyggt, gulligt och tufft ut när det är upphängt på en skyltdocka som har typ storlek 0. Jag vet att det inte alls skulle sitta alls lika snyggt på mig, men jag känner ändå att jag bara vill ha allt.
Titta bara på dessa klänningar jag hittade på Halens-hemsida. Den ena är ju inte jag nån stans.... men den är ju bara fööööör söt. Kan inte komma på en enda gång jag skulle kunna ha den på mig.
image83
Den andra är ju mera min stil, men den skulle ju inte sitta så där på mig... image84 
























RSS 2.0