Moffa sjuk


Vi MÅSTE bli bättre på att tala om hur mycket vi älskar och betyder för varann.
I onsdags fick min låtsas pappa (Mio´s moffa) en stroke.
Mamma hade väntat att han skulle komma hem och när han inte kommer på avtalad tid börjar hon undra, går av och ann till fönstret för att se om han kommer.
Efter några timmar ser hon att han kommer från helt fel håll och vinglar sig fram.
Eftersom han har socker tror hon att han fått en känning. När han väl kommer in sluddrar han och får fram att han inte hittat hem och att han gått in i en lyktstolpe. Mamma får hjälpa honom att kolla blodsockret men det visar sig ligga bra. Eftersom hon inte känner igen sin egen man och blir orolig slutar det med att han får åka ambulans till lassarettet. Efter frågande om lågt blodtryck och influensan förstår läkaren till slut att hjärnan måste röntkas. MIn bror kommer upp och stöttar mamma när det framkommer att det är en stroke. Nu ligger han fortfarande inne och får medicinering. Han är mycket piggare nu och vi hoppas att han återställs helt.
Under dessa dagar har man tänkt, tänkt på hur skört livet är och hur dålig man är på att visa
och berätta att man älskar sina nära.
 Älskar dig! Se till att komma hem nu, Mio saknar Moffa!!!!


Promenad

Gick en långpromenad på förmiddagen. Först tog vi rundan runt ramnarsjön och matade fåglarna med ogammalt bröd..(lyxigt). Sedan gick vi en jätte omväg hem och svängde in på blomsterlandet och köpte två st fredskallor (tror dom heter det) och en bukett med mina favvo blommor tulpaner och en vas. Så när vi kom hem satte jag blommorna i krukor (som jag fått av Mio´s farmor) och  ställde i vardagsrummsfönstret och den fina buketten pryder köksbordet nu.
 ...lånad bild!



Mia & Klara

Klockan 20.00 satt jag som klistrad framför  svt. Det va ju första avsnittet på andra säsongen av Mia och Klara.
Guud vad bra dom är. Vill nu bara att veckan ska gå fort så man kan få se nästa avsnitt.




Shopping

Dagens köp: Ett par ljusgråa stövletter... Sååå snygga!


Semla

Idag åt jag min årets första SEMLA.... behöver jag tala om hur gott det va??...mums



Kärlek utan kär.....


Vad är kärleken om inte kär finns... är det då bara en lek??
Vem leker med vem??
Osynlig för att inte vara till lags...
Osårbar för att inte bli sårad
Blunda för att inte vakna och se att inget finns kvar
Ett hjärta som gråter för uppmärksamhet och kärlek
Så nära men ändå så jävligt långt borta
 I en väntan på att få en diss... vilken jävla miss




Något som jag skrev för mycket länge sedan, vet nu att inget kär fanns bara en sorglig lek.
Love Linda




bad news


I söndags kom brorsan förbi, mitt i middagen.. lite chockad blev jag att se han stå och knacka på köksfönstret.
Han och hans dotter kom in och satte sig vid köksbordet och han började med att säga att han hade dåliga nyheter.
Där efter berätade han att en så kallad släkting till oss förlorat sin lilla dotter på tre månader i plötslig spädbarnsdöd.
Jag kunde inte holla tårarna borta utan började grina och tänka på allt vad den tjejen gått igenom på bara några år. För lite över två år sedan hamnade hennes mamma i fängelse pga. groft narkotika brott. Förra året tog hennes kille (som hon har en son med) överdos och somnade på ett fält där han frös ihjäl. Och nu detta.... Tjejen är bara 21år och har redan varit med om mer targedi än vad vissa inte upplever under en livstid. Jag kan inte förstå denna orättvisa.
Om du läser detta vill jag att du ska veta att vi tänker på dig,
jag och mina syskon.
Kram


onyttig

Blä vad tråkig jag är som inte kan holla mig.... Idag va jag bara tvungen att stilla min hunger med nått så onyttigt som en meny från Burger King. Åååååå vad sämst jag känner mig. Men fan vad gott det var.
Men i morgon får det bli andra bullar!


Se vad gott det är......mmmmm

trött



Klockan är nu 23.50 och jag kom nyss hem från jobbet.... As tråkigt va det. Timmarna bara segade fram...inget roligt folk heller.
Om valet igår så blev det inget utav varken grammisgalan eller gossip girl. Niklas och Anders kom hit och vi satt och tjatade istället... en kul kväll.
Nu ska jag lägga mig och nana, ska ju upp och hämta Mio på nattis i morgon bitti.
Kram


inte bestämt mig....



Det är ca 10minuter kvar och till 20.00 och jag vet inte om jag ska sätta mig framför tv´n och kolla på Grammisgalan eller om jag ska lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt Gossip Girl... -Hum, svåra val man har här i livet....


Återkommer med resultatet av valet senare.....



Mia och Klara

Jag bara längtar efter lite humor... och blev så jävla glad när jag läste att Mia och Klara kommit ut med en bok nu. "Ska vi skratta eller gråta" heter den. Det är ju precis vad jag behöver just nu... Ååå kunna krypa ner i sängen med en kopp the och Mia och Klara...VILL HA NU!!!!!!

Mia & Klara

Skrattsuccé av hyllade komikerduon Mia och Klara

Mia Skäringer och Klara Zimmergren har varit vänner och parhästar sedan Mia för 10 år sedan var gäst hos Klara i radiprogrammet "Bossanova". Efter succén med radioprogrammet "Roll on", tog de steget till TV och den ännu större publikframgången i SVT när "Mia och Klara" sändes hösten 2007.
  Nu kommer deras efterlängtade humorbok, Ska vi skratta eller gråta. Boken innehåller dels karaktärer från TV-serien, som: Tabita delar med sig om sin syn på barnuppfostran, Viveka Andebratts stilskola, Mona och Ansis 10-topplista på det mest irriterande kundbeteendet, samt Gulletussans bäbisprat. Boken består även av roliga grejer från skrattsuccén i P3:s "Roll on", samt helt nya texter bestående av: Listor över saker du inte bör göra när du kommer till en stel fest; kvinnotyper vi älskar att hata; skräcksituationer hos terapeuten och mycket mycket mer.


RSS 2.0