Vad vore livet utan dig??

Nästa gång du får höra en smaskig detalj om någons liv eller utseende, tänk då på att förmodligen vet den andra om dina små hemligheter.
Jag är trött på att ta skit, trött på att höra skit... Kan du inte för en gång skull växa upp och se människor för vad dom är, något vackert och unikt. Trött på att vara din vän när jag ser hur du behandlar vänner. Jag vill kunna känna förtroende, kärlek och förståelse av en vän. Inte bli ett skvaller över en kopp kaffe på nått glassigt café, där man utspelas som en gråtande dramaqeen eller en känslokall ovän. Kan inte fatta att jag va där... jag satt och hade åsikter om alla som passerade, ytlig och känslokall. Lät mig lyssna på hur den ena vänen efter den andra blivigt fruktansvärt stora, som att det skulle va något som påverkade?!? I min naivitet trode jag att jag var unik för dig, oersättlig och det inte fanns så mycket att tala om mig eftersom jag va öppen med mina fel och brister.. men kvivhuggen i ryggen vittnar om något annat. Jag blev ett samtalsämne så fort jag vänt ryggen till. Det finns bilder och komentarer jag inte kan släppa.
Jag har börjat om nu, vill inte va nån jag inte är, säga saker jag inte menar.. heller inte bara va passiv och lyssna på andras olycka med ett leende.
Det här beslutet att avsluta våran vänskap var inget som skedde över en natt, men nattens efterföljder fick vänskapen att rinna över. Jag är inte perfekt och det är inte du heller men jag vill inte va med att leta fläckar på solen längre, jag vill bara vara glad att den skiner.
Kanske kommer vi en dag att stå på samma plattform och se vad människor faktiskt gör för varandra än tvärt om.

En bit av mitt hjärta har du efter år av vänskap.

Mvh... den lipande dramagqeen


Städerska sökes!!!

Gud vad underbart det vore att ha nån som skulle städa, laga mat, massera, underhålla skrutten.
Jag va så här happy när vi va hemma igår...
....psykblicken och påsarna under ögonen talar ju för sig själv.
Jag BEHÖVER SOVA!!!!
När jag väl har chansen efter jobbet så somnar jag inte förrän efter ett och måste upp halv sju och hämta skrutt på dagis. I helgen ska jag va barnledig... Ni anar inte vad skönt det ska bli... jag ska ha sovmorgon på lördag!!! Jiiiihu! 
Jag börjar märka att jag sakta med diten börjar förändras till en zombi som varken ser eller hör utan jag är bara inne i min egna värld. Men våga inte fråga hur jag mår... Då klistas smilet på och med en lugn stämma får du till svar.. -Jo det är bara bra med oss, lite trött bara. men det har väl ingen dött av. (smile)
Så här såg det ut hemma efter skrutt varit hemma i ca två timmar...
           



Men nu är det självklart undanplockat.... Orkar inte plocka hela tiden, men kan samtidigt inte bo i röran.                 

   

handlat

Jag gick på ica i förrgår och fick syn på något som jag måste prova.. Nutrilett med chokladsmak.
Nästan 200spänn kostade förpackningen... men det fick det va värt.
Med detta lilla inköp ändrades ju nästan hela mitt tänkande. Nu är jag inne i en ny anda av nyttighetstänkande.
Det gick helt okej igår. Käkade lite mat men ersatte några mål med chokladdrinkarna.
Min dag kommer idag att bestå av: en halv grillad kyckling, riskakor, varma koppen, banan och chokladdrinkar.
PS. Skinkan är till skrutten!
image94
mumsigt va??

RSS 2.0